Світовий чемпіон з боксу в легкій вазі Денис Берінчик несподівано вирішив піти по стопах Віталія Кличка і проміняти спорт на кар'єру в політиці.

Як повідомляється в Facebook, епатажний спортсмен зібрався на місцеві вибори від мерської партії "УДАР".

Він балотуватиметься до Київської обласної ради за партійним списком під п'ятим номером.

Поки що український боксер Денис Берінчик (13-0, 7 КО) продовжує активну підготовку до бою з румунським професіоналом Віорелом "Бомбардувальником" Сіміоном (22-3, 9 КО). Берінчик захищатиме титул WBO International в легкій вазі проти доволі досвідченного суперника, але в арсеналі українця є низка "козирів". Одним з них він і похвалився у відео, на якому Денис "погрожує" Віорелу.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нагадаємо, громадянка Сполучених Штатів Америки, модель Кетрін Майорга яка заявила на Роналду до суду в 2019 році, звинувативши його в згвалтуванні, знову подала позов до окружного суду штату Невада. Форварду "Ювентуса" доведеться ознайомитися з матеріалами справи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Збірна України на матч з Францією матиме тільки одного голкіпера: Covid-19 підкосив гравців.

Як повідомляв Знай.uа, Еліна Світоліна підкорила Ролан Гаррос - за грою української тенісистки спостерігатиме весь світ.

Знай.uа писав, справжній "Халк": український боксер нокаутував суперника 5 разів поспіль.