Стан здоров`я п'ятого президента України Петра Порошенка різко погіршився.

Про це в ефірі українського каналу розповіла його дружина, колишня перша леді Марина Порошенко.

"У нього (Петра Порошенка – ред.) – двостороннє запалення легенів. Він перебуває в лікарні, отримує комплекс лікування. На жаль, у нього зараз погіршився стан крові – вона дуже густа. Лікарі навіть не можуть взяти її на аналіз, щоб промоніторити стан і подивитися перебіг хвороби", – розповіла Марина Порошенко.

Вона зазначила, що їхня донька Євгенія, в якої також діагностували коронавірус, справляється з хворобою набагато краще, аніж батько. Певно, дається взнаки юний вік.

Раніше повідомлялось, що Порошенко має двостороннє запалення легенів, він має сильну волю і демонструє її в боротьбі з хворобою. Він чітко дотримується прописаного протоколу лікування.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Вона зазначила, що ситуація в лікарнях Києва вкрай погана, а їх Фонд ще навесні переорієнтував свою діяльність на боротьбу з коронавірусом. Тому далі слід було забезпечення захисними костюмами, противірусними окулярами, масками, сучасними цифровими рентген-апаратами і апаратами ШВЛ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Порошенко підхопив коронавірус відразу після Тимошенко. "Отримав позитивний тест на Covid" - пише Порошенко.

Як повідомляв "Знай.ua", невдала компанія екс-президента Порошенка: вечірка в день жалоби і розбиті об голову яйця.

Знай.ua писав, "Україна і Росія приречені дружити", - спливло скандальне інтерв'ю Порошенка.