У Києві чоловік вирішив піти з гостей через балкон, по зв’язаним у мотузку простирадлам. Трагічний випадок стався на вулиці Луценка, повідомляють у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

За попередньою інформацією, чоловік зайшов до свого знайомого у гості. Вони почали розпивати алкогольні напої. У розпал «вечірки» п’яний гість вирішив, що йому вже час іти. Однак господарю здалося, що посиділи вони мало, і він вирішив не відпускати гостя – тому він зачинив двері у квартирі.

Гість вирішив втекти через балкон - зв‘язав простирадла і спробував спуститися по ним. Однак у нього нічого не вийшло – в процесі «втечі» він впав з висоти п’ятого поверху і вдарився головою об камінь.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Від отриманих травм він загинув на місці.

«Щось мутна історія дуже», «Звідки ми знаємо, чого він поліз, мабуть, там щось відбувалося і він хотів втекти. Зазвичай, посеред п'янки ніхто не йде, увійшли в раж і бухають... А тут прямо по простирадлах...», - дивуються кияни.

«Нічого трагічного немає. Просто природний відбір», «Трагедія - це коли батько сина шестирічного вбив ножем і підпалив, а це... ну, безглузда смерть», - вважають українці.

Нагадаємо, Знай писав, що у Хмельницькому вже 5 років судді не можуть оголосити вироку парочці сатаністів, яка стала відомою на всю країну ще у 2015. Вбивцею виявився коханець загиблої, а його спільницею нова коханка. 5 років суд не може винести вирок, а обвинувачені відмовляються від своїх свідчень.

Також Знай повідомляв, що у столичній лікарні за дві доби двоє людей покінчили життя самогубством. Відомо, що пацієнти вистрибнули з одного і того ж вікна другого поверху.

Нещодавно Знай передавав, що у Львівській лікарні помер другий безхатько, покалічений двома підлітками.