Під Києвом солдат строкової служби став жертвою товариша по службі. Про це повідомили у військовій прокуратурі області.

Як повідомляється, надзвичайна подія сталася у військовій частині Національної гвардії, розташованій в місті Вишгород Київської області.

Відомо, що 3 жовтня у військовій частині помер один з солдатів-строковиків. Його товариша по службі затримали за підозрою в дідівщині.

Вдалося встановити, що того дня підозрюваний змусив загиблого віджиматися від підлоги. Після цього він завдав жертві сильного удару кулаком в груди. При цьому удар був такої сили, що жертва втратила свідомість. Незабаром після цього потерпілий помер.

Підозрюваного у дідівщині та вбивстві товариша по службі затримали.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

За нестатутні відносини (дідівщину) в армії, які спричинили за собою тяжкі наслідки, винного чекає покарання у вигляді від трьох до десяти років тюремного ув'язнення.

Нагадаємо, спливли кадри принизливої дідівщини на строковій службі в ЗСУ:"йшов шостий рік війни". Швидше за все, такі "досліди" проводять старші за званням кадри.

Як повідомляв Знай.uа, врятував ціле село: у Харкові нагородили курсанта-героя, Крила України в надійних руках.

Знай.uа писав, амністія бойовиків Донбасу: Зеленський приголомшив заявою.