У Києві 14-річний школяр наклав на себе руки, кинувшись під потяг. Про це повідомляють у поліції столиці.

Відзначається, що страшна подія сталася у вівторок, 6 жовтня. За даними, наданими Солом'янським управлінням поліції, трагедія сталася в районі станції метро"Політехнічний інститут". Прибувши на місце події, правоохоронці опитали машиніста електропоїзда і його помічника: той стверджує, що хлопчина дочекався наближення складу, після чого сам ліг на рейки. Машиніст подавав звукові сигнали, щоб попередити про небезпеку, але дитина не реагувала на них. Загальмувати і зупинитися склад вже не встигав.

В результаті наїзду отримані дитиною травми виявилися несумісні з життям.

В даний час правоохоронці опитують рідних і знайомих дитини, щоб встановити всі причини, які могли штовхнути школяра на такий вчинок.

Нагадаємо, раніше Україну знову кошмарять "сині кити" , ще один підліток потрапив у пастку- " знайшли з батьківською гвинтівкою"

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.uа» Моторошна НП сколихнула Київщину, до трагедії-крок: "все сталося у Вчителя на очах"