Під Києвом розгорнулася сімейна драма, в якій заручником стала дитина. Подружжя розлучилося, але батько вирішив, що він буде єдиним опікуном і викрав малюка. 3-річний українець вже рік не бачив матір. При цьому соцслужби і поліція не діють.

Співробітники соцслужби у справах дітей та сім'ї Києво-Святошинського району розповіли, що вони не можуть проникнути на приватну територію, а можуть лише скласти протокол, який подадуть до суду за невиконання розпорядження про побачення дитини з батьками.

Чиновники чітко прописали графік зустрічей дитини з матір'ю і батьком. Причиною цього стало нерозуміння між батьками. Однак колишній чоловік і батько малюка не виконує і не збирається виконувати вказівки. Його також не лякають багатотисячні штрафи за невиконання розпорядження.

Його колишня дружина і мати дитини розповіла, що він пообіцяв зробити, так, щоб їх спільна дитина забула про матір і тільки питала, хто ця тітка під парканом.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Пізніше з'ясувалося, що у чоловіка вже є нова сім'я – цивільна дружина і ще одна дитина. На дзвінки колишній чоловік не відповідає, а його мати заявляє, що він у лікарні. Цивільна дружина також не відповідає на дзвінки.

Мати дитини розповіла, що її колишній чоловік відразу після розлучення викрав їх спільну дитину. Після цього він перестав показувати малюка. Сусіди кажуть, що у дворі малюк майже не з'являється.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у селі Мартинівка Старокостянтинівського району Хмельницької області 3 жовтня знайшли мертвими батька та його 1-річного сина.

Також Знай писав, що Максимка і Настя народилися під час війни. Вони жили з батьком у прифронтовому Зайцевому, тому чули всі обстріли. Діти стали інвалідами через стрес.

Нещодавно Знай передавав, що в Україні тисячі батьків і мам після розлучення фактично втрачають доступ до своїх дітей.