У понеділок, 5 жовтня, в Києві затримали двох шахраїв, які вимагали 18 тисяч доларів нібито за посаду помічника-консультанта народного депутата.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Офісу Генерального прокурора. Так, повідомляється, що аферисти представлялися довіреними особами нардепа.

"При здійсненні досудового розслідування правоохоронці задокументували кілька фактів отримання частин обумовленої суми коштів. 5 жовтня 2020 року під час передачі чергового "траншу" - 3 тисяч доларів США чоловіків затримали в порядку ст. 208 КПК України"– - розповіли правоохоронці.

Слідчі дії тривають, затриманим повідомили про підозру за статтею про шахрайство (ч.3 СТ. 190 КК України).

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Нагадаємо, що під Запоріжжям парочка злодіїв з дитиною обчистила магазин - привчають змалку до сімейного "бізнесу". Поки дружина відволікає всіх навколо, чоловік виносить все, що «погано» на його думку лежить. Найжахливіше у всій цій ситуації, що вони задіяли ще й дитину, яка стоїть на «шухері».

Як повідомляв портал Знай.uа, відчайдушна білявка відрубала собі руку, щоб отримати мільйон - кривава афера приголомшила світ. Молода дівчина відрізала руку заради мільйона євро.

Також портал Знай.uа писав, що шахраї "замаскувалися" під ПриватБанк і викрали в українця десятки тисяч гривень: як не потрапити на гачок. Шахраї з "колл-центру ПриватБанку" вкрали у киянина 116 тисяч гривень.