Першу смерть від коронавірусної інфекції зафіксували в українському парламенті. Станом на 6 жовтня в Раді COVID-19 діагностували у 75 осіб: 49 народних депутатів і 26 співробітників апарату ВР.

Одна зі співробітниць секретаріату померла від ускладнень після зараження коронавірусом, повідомляє ZN.UA з посиланням на власні джерела в апараті парламенту.

Поки що ні в офісі Президента, ні в прес-службі Верховної Ради дану інформацію не оприлюднили.

В Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 234 584 випадків зараження. За добу зафіксували 4 348 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України. Відомо, що всього в Україні з початку епідемії видужали вже 103 401 пацієнтів. За останню добу видужало 2 149 осіб, 90 осіб померло.

Уряд продовжив карантин до 31 жовтня з 22 травня. Підхід до пом'якшення або посилення карантину залишився адаптивним, але принцип розподілу регіонів для посилення карантинних заходів змінили.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Інтерактивну карту і дані про поширення коронавірусу в світі і країні кожен українець зможе простежити на сайті MY.UA

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, коронавірус почав косити маленьких українців, медики розриваються.

Як повідомляв Знай. ua, у школах введуть страхування від Covid-19, кому доведеться оформляти документи.

Також Знай. ua писав, що Китайський вірус змінює своє "обличчя", лікар заявила про нові симптоми.