В новому навчальному році 280 шкіл у Київській області змінили підхід до харчування дітей у рамках проєкту "Сучасна шкільна їдальня".

Про це розповіла в.о. директора департаменту освіти й науки ОДА Жанна Осипенко. Вона зазначила, що учасники проєкту почали готувати їжу за новою рецептурою з 1 вересня. У їдальнях також з`явилося double-меню, у рамках якого дитина може обрати одну з декількох страв, повідомляє Big Kyiv.

"При цьому на час поширення епідемії коронавірусу реалізацію ще однієї ініціативи – введення мультипрофільного харчування за принципом “шведського столу” – довелося тимчасово відкласти”, – зазначила Жанна Осипенко.

Тим часом встановлено причину масового отруєння людей на Прикарпатті. Повідомляється, що станом на 30 Вересня на Прикарпатті налічується 194 людини, які захворіли на гостру кишкову інфекцію. З них 135 перебувають на амбулаторному лікуванні, а 42 були госпіталізовані. Виписали з лікарні 17 осіб.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що на Львівщині троє дітей наїлися отруєних грибів, сестра нагодувала замість борщу

Як повідомляв портал "Знай.uа", тернополян душить моторошний сморід ночами, причина знайшлася в несподіваному місці

Також, "Знай.uа" писав, що картопля виявився небезпечний для здоров'я