Курсанти, які навчаються на Київському факультеті Національної академії Нацгвардії України, вже 8 місяців не бачили батьків і не їздили додому.

Слова курсантів цитує Telegram-канал PavlovskyNews.

"Нацгвардійці скаржаться, що керівництво факультету і викладачі заходять і залишають територію вільно, студентів же за територію не випускають - навіть для зустрічей з батьками. Живуть вони по 20 осіб в бараках і виходять на вулицю тільки на чергування", - йдеться в публікації.

Автори зазначають, що студентів нікуди не випускають нібито заради дотримання карантину. Молодики навіть зверталися до керівництва, написавши колективного листа, проте на звернення ніхто не відреагував. Курсанти просять надати ситуації розголосу, оскільки самостійно вибратися з "ув'язнення" вони не в змозі.

Нагадаємо, авіакатастрофа під Харковом обростає новими версіями: "Людський фактор?". Літак АН-26, який виконував навчальні польоти з курсантами, зазнав аварії тиждень тому поблизу аеродрому в Чугуєві під Харковом. Катастрофа забрала життя 26 людей. Виразних відповідей, чому так сталося, досі немає. Виразних відповідей, чому так сталося, досі немає. Що насправді могло призвести до трагічної аварії.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Єдиний вижив під Харковом курсант вперше заговорив про катастрофу: "не сплю ночами"

Як повідомляє портал Знай.ua У катастрофі під Харковом загинув курсант з Мелітополя, місто в сльозах: "веселий хлопець з добрими очима"

Також Знай.ua писав, що Рідні загиблого в авіакатастрофі під Харковом військового зворушили українців спогадами: "Олежка підкорив небо і залишився там"