Стало відомо про те, як переносить захворювання Олена Шоптенко. Хвороба прогресує.

Таким чином, повідомляється, що партнерка Олега Винника по «танцях з зірками» звикає до життя без нюху.

Як відомо, у зв'язку з коронавірусної інфекції, Олега Винника і Олену Шоптенко дискваліфікували з шоу у зв'язку з діагнозів. На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram хореограф повідала про те, як протікає захворювання, і як симптоми впливають на апетит.

"Я чемпіонка світу з ГРВІ, всі щорічні грипи і віруси мої. Це, скажімо так, моє слабке місце, ніколи не хвалилася імунітетом."- розповідає вона.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Якийсь час, за її словами, вона навіть перестала помічати хвороби, і все переносила на ногах. Однак зараз, коронавірус відчувається сильно, це ні з чим не можна порівняти.

У Олени зараз сильний кашель і неймовірна слабкість. Найбільше напружує відсутність нюху і смаку.

У коментарях користувачі бажають Олені якнайшвидшого одужання, а деякі розповідають про те, як же вони переживали захворювання.

Нагадаємо, раніше напарницю Зеленського по "танцям з зірками" Шоптенко налякав власний син: таке витерпить не кожен.

Як повідомляв портал Знай.ІА, Олена Шоптенко зухвало посмикала головними достоїнствами:"а що, я теж дівчинка".

Також портал Знай.ІА писав, що Олена Шоптенко показала лайфхак "Танців з зірками", який допоможе вирішити будь-яку проблему: "якщо опускаються руки...".