Стало відомо про те, що в Києві в центрі міста пройшла масова акція. Зоозахисники вимагають заборонити хутряне виробництво і цирк з тваринами.

Таким чином, повідомляється, що через заборону звіроферм в Європі їх почали переносити в Україну.

"Я не шуба" і "Цирк без тварин" - з такими слоганами пройшов Всесвітній день тварин у центрі міста на Майдані Незалежності. Туди вийшли більше двох сотень людей, серед яких були помічені навіть знаменитості.

Сніговий лис Альк повинен був стати хутряним коміром, проте в день смерті зоозахисники його врятувати. У дикій природі ця порода не виживає, тому вже три роки він живе вдома у Насті.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Представники громадських організацій та просто небайдужі кияни вийшли на площу для того, щоб нагадати владі про проблеми експлуатації та знущання над тваринами.

Серед важливих заборон-заборонити цирки з тваринами, а також контактні зоопарку.

Також, Учасники акції виступили за захист бездомних і домашніх тварин.

"Вимога сьогоднішньої акції - це прийняття закону за заборону шкуродерень в Україні. Вже є законопроект, але він лежить давним-давно і чекає розгляду і схвалення. Ми вирішили нагадати можновладцям, що є класні законопроекти і їх треба прийняти", - каже співорганізатор акції Наталія Шевчук.

Нагадаємо, раніше малолітні шкуродери з Хмельницького потрапили на відео: "дивись, Він корчиться!"

Як повідомляв портал "Знай.иа" , шкуродерка із Запоріжжя задумала десятки тварин і спробувала вийти сухою з води-адвокат не допоміг.

Також "Знай.иа" писав про те, що у Харкові сектанти-шкуродери влаштували концтабір собаці, замучивши до смерті-рятувати вже було нікого