Парковка з елітними суперкарами в центрі Києва привернула увагу не тільки автолюбителів, але і простих перехожих. Не потрібно добре розбиратися в машинах, щоб зрозуміти: коштують ці крихітки недешево. Сумарна вартість трьох авто - майже мільйон доларів США.

Найкрутіший в трійці - звичайно ж, McLaren 720s Spider, вартість якого досягає 500 000 доларів. Він здатен розігнатися до 100 км на годину за 2,9 секунд і розвинути швидкість до 340 км/ч.

На другому місці - новенький Porsche 911 Turbo S, ціна якого стартує з 280 000 доларів (близько 7,9 мільйона гривень). До сотні він розганяється за 2,7 секунди. Загалом, вражає.

Третя крихітка - не найновіша, але від цього не менш вражаюча - Ferrari 458 Italia з 570-сильним атмосферним V8. Здається, хтось вирішив не упускати останні погожі гроші, і "вигуляти" красу перед настанням холодів.

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Нагадаємо, у рівненському сервісному центрі МВС зареєстрували суперкар Lamborghini Aventador SVJ темно-зеленого кольору, вартість якого становить близько 550 000 доларів (приблизно 15 млн. грн). За неофіційними даними, розмитнення цього лімітованого Lamborghini обійшлося власнику, яким виявився член команди партії "Слуга народу" Володимир Рашовський, приблизно в 160 000 доларів.

Також Знай повідомляв, що скандальна чиновниця Клітіна приховала бізнес у декларації.

Нещодавно Знай передавав, що на Хмельниччині виявили шахраїв, які під виглядом співробітників податкової служби виманювали у підприємців гроші.