Стало відомо про те, що в Київській області водій збив матір з дитиною. Жінка загинула на місці.

Таким чином, повідомляється, що сталося все це в Броварах, під Києвом. Водій автомобіля Volkswagen збив на пішохідному переході матір разом з донькою.

На жаль, жінку не вдалося врятувати, і вона загинула відразу на місці. Дитину ж зараз госпіталізували, і лікарі борються за його життя.

Через сто метрів після аварії машина влетіла в дерево. Водій і його пасажир були попередньо п'яними, але, сильно не постраждали. Тепер вони понесуть покарання.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що на Київщині 20 вересня в страшній аварії загинули мати і дочка-підліток. Чоловік, який перебував за кермом, госпіталізований до лікарні у вкрай важкому стані. Місцеві жителі звинувачують у трагедії жахливий стан доріг, пише видання «Оглядач».
Про аварію відомо, що водій автомобіля марки Chery Amulet не впорався з керуванням, його винесло на зустрічну смугу, і там він протаранив вантажівку КамАЗ.

Нагадавши, Знай повідомляв, що стало відомо про смертельну ДТП, яка сталася в Запоріжжі. Живцем в палаючій машині згоріло три студенти.

Також Знай повідомляв, що в Києві сталася дорожньо-транспортна пригода-мотоцикліст збив трьох пішоходів.

Нещодавно Знай передавав, що в Закарпатській області 14 вересня сталася смертельна ДТП за участю легкового авто.