Вулиці Києва знову почали обробляти дезінфікуючими засобами. Про це написали у виданні «Главком».

Як зазначається, спецтехніка, яка обмивала проїжджу частину столичних вулиць хімікатами, була помічена на Березняках зранку в суботу, 4 жовтня.

Додамо, що київські вулиці обробляють спеціальними засобами у тому випадку, якщо значно погіршується якість повітря над столицею. Останнім часом українська столиця все частіше опиняється серед найбрудніших міст світу.

Фото: «Главком»
Фото: «Главком»

Фото: «Главком»
Фото: «Главком»

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Із чим пов’язана обробка вулиць цього разу, не уточнюється. Однак навряд чи вона має стосунок до росту кількості випадків захворювання на коронавірус, який фіксують у Києві вже не перший місяць. Станом на ранок 4 жовтня страшний діагноз підтвердився у чотирьох сотень містян, ще восьмеро киян – померли.

Найбільше випадків захворювання зафіксували на Лівому березі.

Раніше повідомляли, професор, який передрік пандемію, розповів про синдром covid-стресу.

Як повідомляв Знай.uа, навчання під час пандемії - які заходи вживаються в школах різних країн світу. Деякі країни повністю закривали школи лише на перший місяць пандемії, а потім адаптували до прийнятих безпекових норм. А в інших навчальні заклади працювали в режимі невідкладної допомоги, тобто школу чи садок могли відвідувати діти медиків, продавців магазинів, поліціянтів, пожежників, тобто тих хто не може перевести свою роботу в домашній офіс.

Знай.uа писав, у США знайшли першу білку, яка запустила епідемію бубонної чуми.