У Київській області, в селі Верхня Дубечня Вишгородського району, до людей у двір забрів незвичайний гість - бобер. Про це розповіли в столичній Службі порятунку тварин.

Як повідомляється, дика тварина забрела у двір до сільських жителів, які терміново викликали рятувальників. Виявилося, що ще до цього бобер став жертвою нападу бродячих собак, проте їх вдалося відігнати.

Відловити тварину допомогли прибулі на місце виклику рятувальники.

Як виявилося, дикій тварині довелося шукати притулку біля людей з вельми сумної причини-водойма, в якому він до недавнього часу жив, повністю пересох.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Бобра, що залишився без будинку, відловили і доставили на реабілітацію в «Притулок для диких тварин».

Нагадаємо, що через збільшення кількості випадків, коли тварин закривають у підвальних приміщеннях житлових будинків, чоловіка з душею Робін Гуда запідозрили у бажанні творити добро.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , жінка, яка планувала відвідати Ухань раніше цього місяця, подякувала собаці за те, що вона жувала паспорт і скасувала її поїздку в місто, уражене коронавірусом.

Також "Знай.uа" писав, що у селищі Борова, що на Харківщині, бродячий пес напав на 14-річну школярку і жорстоко покусав.