У київському супермаркеті засікли незвичайного покупця - голуба. Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомив столичний жителі Олексій Шевчук, публікуючи відповідне відео.

Звичайно, в супермаркетах нерідко помічали непрошених гостей – щурів, котів, горобців, тарганів. Голуби - не виняток. Всі ці тварини і комахи є переносниками безлічі небезпечних для людини хвороб, тому їх сусідство з продуктами харчування – категорично неприпустимо.

Однак у "Фуршеті на Вербицького" голуб нікому з персоналу явно не заважав. Птах прогулюється по торговому залу магазину, як ні в чому не бувало. Деякі коментатори припускають, що голуб хворий, і тому не може літати. У будь-якому випадку, птиці не місце серед продуктів.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Скрін, відео Facebook
Скрін, відео Facebook

"Важливий покупець!", "Я його знаю, це завідувач бакалійного відділу", "Чому без маски в торговому залі!?",- сміються городяни.

"А я таргана бачила по ковбасі біжить і блеванула прямо на вітрину, і більше туди не заходила», - ділиться киянка.

Нагадавши, Знай повідомляв, що українець придбав у київському супермаркеті торгової мережі "Фора" три десятки яєць, кожне з яких виявилося зіпсованим.

Також Знай писав, що одеситка Ірина Коновал на всю країну розповіла і показала, чим годують дітей у школі, де навчається і її дитина. Виявилося, що школярам дають прострочені батончики.

Нещодавно Знай передавав, що в Кривому Розі місцева мешканка купила буханець свіжого хліба, проте поласувати ним так і не змогла-всередині вона виявила комаху.