В одному з районів Києва тротуар перетворили на парковку для автомобілів за допомогою банки фарби. Про це повідомляють у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

"На вулиці Білицькій хтось просто взяв і намалював паркувальні лінії на тротуарі. Як тут пройти тепер, не виходячи на проїжджу частину?", - обурюється автор повідомлення.

На опублікованому фото - тротуар, розмальований під парковку, який зайнятий кількома автомобілями.

"Можливо, громада того району прийняла таке рішення... З одного боку автомобілі, а з іншого пішоходи...", "Прибудинкова територія ОСББ-хто платить, той і замовляє музику", - допускають кияни.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

«Наочний приклад. Спочатку купують квартири без парковок, потім намагаються робити парковки... Сумно це все...", "Навіть не помічав, що там тротуар є, всі по дорозі ходять там і так. І це ж не вулиця в прямому сенсі, а заїзд у двір», - відповідають коментатори незадоволеним.

"Пішоходам залишається тільки домалювати ще дві лінії, шириною в 1-1,5 м посередині дороги, так би мовити позначити пішохідну зону, і ходити по проїжджій частині в "своїй смузі"», «Трансформаторну підстанцію загородили сміттєвими баками і автомобілями. Як під'їхати спецтранспорту? Знести її (трансформаторну підстанцію), нафіг потрібна?", "По капотах", "Київ - місто можливостей", - зазначають деякі.

Нагадаємо, раніше Центр Львова закидали сміттям-голуби, недоїдки і сморід на кілометр

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Харкові в "Малятко" встромили сокиру посеред вулиці, дикі кадри

Також «Знай.uа " писав, що На харківському Металісті виросла гора сміття-комунальники Кернеса ненавидять футбол