У Києві неуважність та необережність пішохода стали причиною його загибелі. Про це повідомили у столичній поліції.

Як зазначається, трагедія сталася на перетині вулиць Братиславська та Андрія Малишка. Там чоловік спробував перебігти трасу із надзвичайно інтенсивним рухом, однак йому це не вдалося – через бажання скоротити шлях на декілька хвилин постраждалий опинився у морзі.

Необережний пішохід потрапив під колеса автомобіля марки KIA – водій машини не очікував, що хтось може спробувати перетнути настільки жваву трасу. За його словами, пішохід вистрибнув перед його авто з-за сусідньої машини – часу на те, щоб зреагувати на його появу, у водія просто не було.

Від удару чоловіка відкинуло з дороги, а його мобільний телефон перетворився на брухт. Встановити особу бігуна поки не вдається – він не мав із собою документів.

У поліції зазначають, що від місця загибелі чоловіка до пішохідного переходу – лише півсотні метрів.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що у Львові переповнена маршрутка влетіла в мікроавтобус

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі старенький Ford збожеволів і покотив без водія

Також, "Знай.uа" писав, що на Черкащині величезні колоди раптово вилетіли назустріч машинам