Жителі Києва звернулися в мерію з вимогою включати освітлення на проїжджій частині на 30 хвилин раніше.

Відповідна петиція опублікована на сайті Київської міської державної адміністрації.

"Коли в місті вмикають світло, машини вже 30 хвилин їздять у темряві. Враховуючи неосвітлювані пішохідні переходи і практично повну відсутність розмітки, це провокує велику кількість ДТП, втрати людських життів, покалічені долі", - пишуть автори петиції.

Зазначимо, аби мерія розглянула петицію, протягом 90 днів вона повинна набрати 10 000 голосів.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Києві "народні умільці" примудрилися прибудувати балкон до верхнього поверху п'ятиповерхового будинку.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Повідомляється, що балкон-монстр прибудували на вулиці Братиславська, 30а. Стійкість всієї конструкції викликає крайню стурбованість у оточуючих.

"Коли балкона немає, але дуже хочеться. Вулиця Братиславська, 30А. Житловий будинок. Начебто все ок, крім випираючого балкона, який явно там поставили не зовсім за правилами. Та й естетично теж не дуже", - пишуть у телеграм-каналі.

Нагадаємо, українці обурюються через "курник" на Майдані: нічого святого, - "аби урвати".

Як повідомляв Знай.ua, забудовник, кинувши інвесторів "ЖК Міністерський", заробляє в РФ на мультфільмах, - ЗМІ.

Також Знай.ua писав, що космічну вартість Шулявської розв'язки перевірить Кабмін: "гроші можуть бути викрадені або піти на заставу".