У Києві «народні умільці» примудрилися прибудувати балкон до верхнього поверху п'ятиповерхового будинку. Про це повідомляє телеграм-канал «Київ зараз».

Повідомляється, що балкон-монстр прибудували до будинку на вулиці Братиславська, 30А. Стійкість всієї конструкції викликає крайню стурбованість спостерігачів.

«Коли балкона немає, але дуже хочеться. Вулиця Братиславська, 30А. Житловий будинок. Ніби все ок, крім випираючого балкона, який явно там поставили не зовсім за правилами. Та й естетично теж не дуже», - пишуть у телеграм-каналі.

Фото: «Київ сьогодні»
Фото: «Київ сьогодні»

При цьому автори поста задаються резонним питанням: скільки цей балкон простоїть і не впаде комусь на голову? Така прибудова важить досить багато, при цьому ніяких особливих опор або підтримок не спостерігається. Видавав чи хто-небудь дозвільну документацію на спорудження подібної прибудови, теж невідомо і здається сумнівним.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

«Адже саме під цією прибудовою вхід в під'їзд і стоять дві лави, де часто сидять діти», - додають у повідомленні.

Нагадаємо, українці обурюються через "курник" на Майдані: нічого святого, - "лише б урвати".

Як повідомляв Знай.uа, забудовник, кинувши інвесторів ЖК Міністерський, заробляє в РФ на мультфільмах, - ЗМІ.

Також Знай.uа писав, космічну вартість Шулявській розв'язки перевірить Кабмін: "Гроші можуть бути викрадені або піти на заставу".