У Києві крадійка зі стажем нахабно обчищала кишені містян. Про це повідомляють у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, жінка ромської національності, яка вже неодноразово була помічена на вулицях міста за ганебним заняттям – крадіжками з кишень киян, цього разу промишляла поблизу станції метро «Палац Спорту».

Крадійка на очах у перехожого витягла гаманець із сумки жінки, яка проходила через підземний перехід. Чоловік, який став свідком злочину, не розгубився – він затримав зловмисницю і змусив її повернути майно жертві.

Однак після цього постраждала відмовилася викликати на місце події правоохоронців та писати заяву на крадійку.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Крадійка на прізвище Лакатош витягла у жіночки гаманець із сумки. Це помітив небайдужий громадянин - він зупинив крадійку та потерпілу. Після того, як крадійка віддала жінці гаманець назад - та відмовилася викликати поліцію. Схоже, що з таким байдужим підходом нас ще довго будуть обкрадати Лакатоші і подібні нечистоти», - пишуть у спільноті.

«А потерпілий окреме вітання! В наступний раз ніхто нічого вам повертати не буде, так і підете собі «з голими кишенями»», - додають автори посту.

«Ну скільки можна, чому їм не дають реальні терміни? У нас пацан вкрав шоколадку в магазині - ставлять на облік, а тут людей грабують», - обурюються кияни.

Нагадавшиємо, що правоохоронці затримали 3 підозрюваних у крадіжці сумки з грошима в сумі 840 тис. гривень у Печерському районі Києва. Підозрювані заздалегідь розподілили ролі і розробили план скоєння злочину.

Також портал Знай.uа писав, у Києві поліцейські затримали банду квартирних злодіїв-іноземців.