З 1 жовтня у Києві почав діяти новий комунальний тариф - йдеться про житла з електрообігрівом. Пільгові умови діятимуть до 30 квітня 2021 року.

Про це повідомила пресслужба постачальника Yasno.

Пільговий тариф стосуватиметься користувачів електроопалення.

Як буде нараховуватися:

  • ви споживаєте до 3000 кВт·год електроенергії на місяць – 0,9 грн/кВт·год;
  • якщо вище цього показника – 1,68 грн за кВт·год.

Українцям щороку доводиться "миритися" з новими розцінками на житлово-комунальні послуги і хвилюватись за отримання субсидії, якої можуть позбавити в розпал опалювального сезону. Газ вже дорожчає щомісяця, подорожчають з вересня електроенергія і холодна вода.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, "ПриватБанк" почав блокувати картки клієнтів без попередження. “Заїхала на заправку і не змогла розплатитися карткою. Після цього виявилося, що всі карти заблоковані. З банку ні дзвінка, ні повідомлення", - написала одна з клієнтів Приватбанку. За її словами, банк заблокував всі її карти за заборгованості за комуналку, причому навіть не повідомивши про це, так що подія стала для неї цілковитою несподіванкою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, тарифи на комуналку здорожчають: українцям пояснили, за що заплатимо втридорога.

Як повідомляв Знай. ua, перерахунок пенсій в Україні 2020, новий прожитковий мінімум і 100 гривень.

Також Знай. ua писав, що українцям підвищать мінімалку і пенсію на 277 Гривень, в Мінсоцполітики пояснили подробиці "щедрості".