Киянку пограбували на першому побаченні. Про це повідомляють у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Відзначається, що з чоловіком «спортивної статури», який представився Сергієм, вона домовилася про побачення на одному з сайтів знайомств. Однак у зазначений час він з'явився на зустріч не один, а з одним. Це не сподобалося жінці, і вона сказала про це новому знайомому, відмовившись від побачення.

У чоловіків на цей рахунок були свої плани - вони пограбували дівчину, відібравши у неї 3,5 тисячі гривень і мобільний телефон Samsung.

Наразі грабіжників розшукує поліція.

"Вона хотіла пригостити в ресторані його і себе, але коли з'явився третій – зрозуміла, що грошей на застілля не вистачить, щоб спокусити двох», - пишуть деякі чоловіки в коментарях.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Ну ви дикі люди, читаю жах, навіщо взяла - навіщо взяла... Ну, збіг може бути, може, дівчині потрібно було щось оплатити або комусь перерахувати, ви ж не знаєте її плани, які були, може збиралася кави попити, а потім у своїх справах...",- відповідають інші коментатори.

"Жесть в коментарях. Звідки ж стільки збиткових взялося, для яких сотка євро для закладу-це багато?» ,- обурюються треті.

Нагадаємо, що Українка після розлучення втратила найдорожче

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві копи підхопили на льоту жінку, яка зробила крок вниз з 15 поверху

Також, "Знай.uа" писав, що на Львівщині жінка розстріляла двох маленьких дочок з мисливської рушниці і пустила собі кулю в лоб