У Києві в четвер, 1 жовтня, зафіксували 377 нових випадків захворювання на коронавірус. Таку статистику оприлюднив столичний градоначальник Віталій Кличко під час традиційного онлайн-брифінгу.

Таким чином, кількість хворих на коронавірус у Києві «перевалила» за 23 тисячі осіб. При цьому за добу, що минула, в столичних лікарнях зафіксували 231 випадок одужання від цієї небезпечної хвороби – загалом подолали недугу вже 6 тисяч 941 киян. На жаль, повідомляється також про десять нових смертельних випадків – у столиці померли від китайського вірусу вже 391 особа.

Наразі підозра на коронавірус стосується 527 киян.

За інформацією, озвученою мером Києва Віталієм Кличком, у трьох районах столиці зафіксовано найбільшу кількість інфікованих коронавірусом: у Деснянському районі, у Дніпровському і у Дарницькому районах.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше повідомляли, професор, який передрік пандемію, розповів про синдром covid-стресу.

Як повідомляв Знай.uа, навчання під час пандемії-які заходи вживаються в школах різних країн світу.

Знай.uа писав, у США знайшли першу білку, яка запустила епідемію бубонної чуми.