У Києві вже вкотре затримують банду вуличних грабіжників ромської національності. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Цього разу «компанію» злодюжок затримали на місці злочину - на сходах підземного переходу, поблизу із станцією швидкісного трамваю НАУ.

«Щодня і щоночі вони крадуть. Саме для цього вони і приїздять з Берегового», - пишуть у спільноті.

Крадії були затримані «на гарячому» співробітниками поліції під час чергової крадіжки: цього разу їхньою жертвою стала жінка 1966 року народження. Грабіжники поцупили з її рюкзака гаманець із коштами, банківськими картками та документами.

За інформацією спільноти, серед затриманих Пап Андрій Калманович, більш відомий як Розалінда, 1993 року народження. Раніше він вже був двічі судимий за крадіжки. Цього разу саме він і здійснив крадіжку.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також впіймали Габор Йолану Робертівну, 1992 року народження, раніше двічі судиму за крадіжки. 31-річні Варгош Мілінда Балашівна та Ільчак Аміта Леонідівна раніше судимі не були.

«І улюблениця публіки - Лакатош Вікторія Дезидерівна, 2000 року народження. Раніше судима за крадіжку», - додають у спільноті.

Фото « " Київ Оперативний»
Фото « " Київ Оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

«Боже, які вони страшки! Особливо остання...», «Ох, урветься терпіння простого народу, почнуть їх клеїти. Прямо на свіжому повітрі... За присутність в громадських місцях. Запросто так, без оголошення війни. Побачив, втягнув, пішов далі... Може, це допоможе...», «Зараз ми з них кепкуємо, а в майбутньому ще депутатами можуть стати», - обурюються кияни.

Нагадавшиємо, що правоохоронці затримали 3 підозрюваних у крадіжці сумки з грошима в сумі 840 тис. гривень у Печерському районі Києва. Підозрювані заздалегідь розподілили ролі і розробили план скоєння злочину.

Також портал Знай.uа писав, у Києві поліцейські затримали банду квартирних злодіїв-іноземців. У них була відпрацьована схема: поки один в автомобілі стежить за ситуацією на вулиці, двоє інших підбирають ключі і зламують двері чужої квартири, викрадаючи все цінне всередині.