Лікар київської швидкої допомоги помер у той момент, коли рятував життя пацієнта. Про це повідомили в Центрі екстреної допомоги столиці.

Як стало відомо, лікарю бригади швидкої допомоги Валерію Бобирєву стало погано на виклику. Він поїхав разом з бригадою до хворого, якому потрібна була невідкладна допомога, і помер на робочому місці.

За інформацією Центру екстреної допомоги, медику було 62 роки.

"Вчора не стало нашого шановного колеги, лікаря Валерія Віталійовича Бобирєва-раптова смерть під час виклику, коли він сам надавав допомогу хворому...

Валерію Віталійовичу було всього 62. Майже половину свого життя він віддав швидкої. Товариші по роботі знали його як висококваліфікованого лікаря, хорошого і чуйного у ставленні як до пацієнтів, так і до колег по роботі. Завжди врівноважений, спокійний і надійний. Валерій Віталійович гідно ніс по непростих дорогах долі свою високу місію", - пишуть його колеги.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

«Вічна пам'ять, шкода, що медики згоряють на роботі", - співчувають українці.

Нагадавши, убитий горем друг загиблого льотчика під Харковом написав несамовитий лист:"мріяв про небо і полетів назавжди".

Як повідомляв портал Знай.uа, вагітна Українка змусила лікарів " швидкої "серйозно попітніти:"у малюка були свої плани".

Також портал Знай.uа писав, що сім'ям загиблих під Харковом курсантам виплатять по 25 тисяч, українці киплять: "стільки коштує життя?".