З початку 2020 року в київській підземці 30 разів помічали зацеперів - любителів покататися на даху поїзда або зовні вагона.

Про це під час брифінгу заявив столичний градоначальник Віталій Кличко.

Так, мер зазначив, що 15 екстремалів вдалося зловити, на них склали адміністративні протоколи. В основному сумнівним способом розважитися займаються підлітки або чоловіки віком від 16 до 24 років.

Кличко звернувся до правоохоронців з вимогою посилити контроль над ситуацією, аби убезпечити пасажирів метрополітену.

Нагадаємо, в Києві ввечері 28 вересня зупинили потяги підземки. Чоловік потрапив під потяг, інцидент трапився між станціями метрополітену "Видубичі" та "Славутич". Відразу між станціями було знято напругу та припинено рух. Чоловік помер на місці події. Зачепером, який потрапив під поїзд метро у Києві та загинув, виявився 29-річний мешканець міста Ужгород. Чоловік на одній із станцій заліз на дах потяга, а коли той рушив, зачепер впав та від численних травм помер на місці.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще