Всього за один день коронавірус підтвердився у 8 парламентарів. Через це Верховна Рада може піти на карантин.

Про це спікер Ради Дмитро Разумков заявив під час пленарного засідання.

“Зараз відбулася нарада з представниками всіх депутатських фракцій і груп. У нас за вчора – позавчора захворіло велика кількість людей як у сесійній залі, так і в апараті Верховної ради. За останні кілька днів до 10 осіб захворіло”, – зазначив він.

Спікер підкреслив, що парламент може продовжити роботу в комітетах, але засідання будуть проходити виключно в режимі онлайн.

“Депутатські фракції та групи звернулися з пропозицією четвер і п’ятницю визначити комітетськими днями для того, щоб Верховна рада могла продовжувати свою роботу… Я сподіваюся, що сьогодні ми зможемо розглянути таку постанову на цьому пленарному засіданні”, – зазначив Разумков.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Відзначимо, що в Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 208 959 випадків зараження. За добу зафіксували 4 027 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України. Відомо, що всього в Україні з початку епідемії видужали вже 92 360 пацієнтів. За останню добу видужало 2110 осіб, 64 осіб померло.

Нагадаємо, коронавірус почав косити маленьких українців, медики розриваються.

Як повідомляв Знай. ua, у школах введуть страхування від Covid-19, кому доведеться оформляти документи.

Також Знай. ua писав, що Китайський вірус змінює своє "обличчя", лікар заявила про нові симптоми.