У Києві, у Святошинському дитячому будинку-інтернаті персонал жорстоко знущався над вихованцями з аутизмом. Про це повідомили на сторінці "Котельникова, 51" в соціальній мережі Facebook.

За словами батьків, вони дізналися про побиття їхніх дітей тільки через два тижні: хлопчиків з синцями і саднами привезли в лікарню. До цього батьків не пускали в інтернат – «чекали, поки синці зійдуть, щоб нічого не можна було довести».

Журналісти намагалися поспілкуватися з директором інтернату, однак у них нічого не вийшло. Поліція поки ніяк не коментує ситуацію.

«У нашій країні можна чекати чого завгодно. Навіть в цьому випадку, якщо і покарають, то самого нешкідливого. Тому й трапляються такі звірства, бо справжні злочинці не будуть покарані ніколи. А уряду немає ніякої справи, їм Тільки б свої гаманці набити", "Як це - батьків не пускали? Я б не пішла, міліція, прокуратура, мерія, телебачення місцеве - потрібно було шум піднімати», - вважають кияни.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Я мати дитини-аутиста. Він не відвідує інтернат, я через це 15 років сиджу вдома. Дуже мрію, щоб тих, хто це зробив, знайшли. І не поліція. Дуже мрію. А "персонал", який "забув" сповістити батьків, негайно щоб був поголовно звільнений. Можливо, це емоції. А ще цензура. Насправді я б написала далеко не так м'яко», - ділиться одна з киянок.

Нагадаємо, лікар Євген Комаровський дав цінні поради по вихованню юного покоління.

Як повідомляв портал Знай.ua, доктор Комаровський розповів, популярні ліки насправді отрута для дітей.

Також Знай.ua писав про те, що Комаровський пояснив українцям, як діти повинні носити шарфики.