У київській школі № 263 назріває серйозний скандал: адміністрація попередила батьків про введення платного предмету "Логіка". Нововведення стосується перших класів.

Про це на сторінці пабліку "Батьки SOS" розповіла одна з мам. Жінка поцікавилася, наскільки законно вводити платні уроки і попросила поради в інших батьків.

"Добрий день! У мене таке питання. Дитина пішла в 1 клас, зараз оголосили, що з 1 жовтня вводять новий предмет "Логіка", два дні на тиждень п'ятим уроком. Він платний. Сказали, звичайно, відвідування необов'язкове, але бажане. Наскільки це законно? Чи є офіційні підтвердження такому нововведенню?" - написала автор поста.

Думки користувачів розділилися: у одних діти проходять цей урок безкоштовно, інші поцікавилися, чому жінку бентежить, що за додаткову дисципліну потрібно платити? Адже є платні гуртки з танців, малювання та математики.

"Це урок додатковий, за бажанням. У нас в школі теж є. Коштує 23 грн. Скажіть, а платні танці, малювання в школі Додаткові. Заняттями у вас теж шок викликають?"

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"А де в цей час діти, які не йдуть на урок, але у них ГПД в цьому класі?"

"Нам сказали, що цього року логіку ввели в 1-2 класах обов'язково. Це якийсь указ президента, пояснили в школі нам. Все безкоштовно".

"Для початку потрібно з'ясувати чи не повинен такий предмет бути безкоштовним!!! А якщо це як додатковий просто, то чим він вам заважає, нехай хто має можливість, нехай ходять. Логіка це добре".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що політик з Тернополя проміняв мандат на шкільний журнал

Як повідомляв портал "Знай.uа", у школах запровадять страхування від Covid-19

Також, "Знай.uа" писав, що маленьких тернополян залишили у школі без підручників