Не зважаючи на карантин з коронавірусу, світову фінансову кризу та інші негаразди, список світових багатіїв особливо не змінюється. Відповідний перелік щороку публікує відоме видання Forbes.

Як зазначається, найбагатшим українцем вже багато років поспіль залишається очільник «Систем Кепітал Менеджмент» Рінат Ахметов. Скандально відомий бізнесмен посідає 881 рядок рейтингу світових мільярдерів зі статками у три мільярди доларів.

Також до списку Forbes змогли потрапити ще шестеро громадян України. За час карантину українських багатіїв стало на одного більше: щасливчиком із мільярдними статками став екс-президент країни Петро Порошенко.

Пятий голова держави розмістився у рейтингу одразу за Ахметовим, поділивши це місце із Віктором Пінчуком – у обох «в кишені» по 1,4 мільярди доларів.

Найбагатшою людиною планети залишається, як і раніше, засновник Amazon американець Джефф Безос. Йому належить 186,9 мільярдів доларів.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На другому місці - засновник корпорації Microsoft Білл Гейтс, його статки оцінюють у 115,9 мільярдів доларів. Також у трійці лідерів - глава концерну LVMH Бернар Арно із 113,9 мільярдами доларів.

Нагадаємо, що в Україні за добу 4 027 нових хворих на коронавірус, 64 померло.

Як повідомляв портал Знай.uа, Порошенко підчепив коронавірус після гучної вечірки на День народження.

Також портал Знай.uа писав про тестування на covid-19: лікар розповіла про похибки методу та помилковий результат.