Вулиці Києва заполонила контрабандна продукція, якою торгують просто з рук. Про це повідомляють у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«Друзі, а звідки знову на вулицях стільки контрабанди? Ніхто навіть не ховається», - дивується авто повідомлення, публікуючи відповідне фото. На знімку – жінка, яка продає пачки цигарок без акцизної марки та за нижчими цінами, ніж у магазинах.

Фото « " Київ Оперативний»
Фото « " Київ Оперативний»

«Ось це звідки, там на пачках, так і написано - Duty Free», «А чому відразу контрабас, може наші самі роблять?», «А чого поліцію не викликали? Ліцензія є?», - питають кияни.

«Який контрабас? Ціни дешевше, ніж в інших країнах. І написи українською», «Колишня кінцева 72-го автобуса, біля диспетчерської з 7:30 торгівля стартує», «А як самі, то акциз сплачувати не треба, чи як?», - додають інші у коментарях.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

«Вони вже повсюди, навіть на залізничному вокзалі і на «Юності»! Але якість цигарок краща за наших! І ціна нормальна! Але де ж боротьба з контрабандою???? Буде розумна ціна на сигарети у магазинах, будуть купляти у магазинах», - вважають містяни.

Нагадаємо, що на Буковині водій автомобіля Renault допустив наїзд на 49-річну жінку і зник з місця ДТП.

Як повідомляв портал Знай.uа, жорстока перестрілка поставила на вуха Буковину - ніч, стволи та контрабандні цигарки.

Також Знай.uа писав, що у Чернівцях горе-батька поставили"на лічильник".