У Києві патрульним вдалося запобігти страшній трагедії - вони на льоту спіймали жінку, яка намагалася вкоротити собі віку, стрибнувши з балкону 15-го поверху. Про це розповіли у столичній поліції.

Як стало відомо, екіпаж патрульних — Павло Боярчук та Олександр Головицький — отримали виклик за адресою, де жінка намагалася покінчити життя самогубством.

Вона вийшла на балкон 15-го поверху житлового будинку, перелізла через поручні та збиралася стрибнути вниз.

Коли поліцейські прибули на місце, вони встигли побачити, як жінка відпустила перила і зробила крок вперед. Лише дивом одному з патрульних вдалося впіймати її за руку. На шум вибігли мешканці сусідніх квартир, які допомогли патрульному тримати самовбивцю: двоє чоловіків підпирали їй ноги поверхом нижче, ще один – тримав її за руки разом із патрульним.

Патрульний на льоту спіймав жінку, яка стрибнула з балкону 15 поверху... Відео, від якого мурахи шкірою... Це сталося у Києві. Екіпаж патрульних — Павло Боярчук та Олександр Головицький — прибув на виклик, де жінка мала намір скоїти самогубство. Вона стояла за поручнями балкона й будь-якої миті могла прийняти непоправне рішення, тож поліцейський побіг на 15 поверх що було сил. Патрульний дивом встиг. На його очах жінка відпустила руки й зробила крок. Секунда. Але допомогла миттєва реакція патрульного Павла Боярчука - він встигнув схопити її за руку й утримати. На крики патрульного прийшли мешканці будинку: двоє сусідів допомагали тримати жінку зверху, ще двоє стояли на 14 поверсі та підпирали їй ноги. Жінка пручалася, і навіть з такою підтримкою Павлові не вдалося одразу затягнути її на балкон. Задля безпеки, інспектору довелося пристебнути жінку кайданками до поручнів. У цей момент на допомогу прибув інший екіпаж патрульних — Богдан Димчук та Андрій Бобровник. Спільними зусиллями інспекторів та мешканців будинку жінку витягнули на балкон. Надалі її шпиталізували. Дякую патрульним Павлу Боярчуку, Богдану Димчуку, Андрію Бобровнику та Олександру Головицькому, а також громадянам, які прийшли на допомогу!! Рішучі дії рятують життя!

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще
Geplaatst door Олексій Білошицький op Dinsdag 29 september 2020

При цьому жінка виривалася і відбивалася від рятівників, чим ускладнювала їхню задачу.

Щоб втримати жінку, патрульний прикував її наручниками до балкону.

В цей час під’їхав інший патруль поліції – колеги допомогли правоохоронцям затягнути жінку на поверх.

Її передали медикам.

Нагадаємо, що поліція Тернополя розкрила деталі гучного вбивства завуча школи

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Хмельницькому мати народила і задушила дитину, щоб приховати від коханця

Також, "Знай.uа" писав, що під Києвом "гастролер" з Донецька розчленував господаря знімної квартири