Київська прокуратура відправила до суду обвинувальний акт щодо афериста зі Львова.

Про це правоохоронці повідомили у вівторок, 29 вересня.

Відомо, що у 2018 році уродженець Львова підробив договір купівлі-продажу квартири, і після смерті власника зареєстрував її на себе. Коли документи були готові, шахрай продав житло третім особам і зник. За оцінкою правоохоронців, вартість такої квартири, що розташована у центрі Києва, сягає 10 мільйонів гривень.

Житлова площа, відчужена незаконним способом, мала б відійти у власність територіальної громади міста Києва. Тепер питанням повернення квартири у комунальну властість займається суд. Грандіозна афера може коштувати підозрюваному 12 років позбавлення волі і конфіскацією майна.

Нагадаємо, що під Запоріжжям парочка злодіїв з дитиною обчистила магазин - привчають змалку до сімейного "бізнесу". Поки дружина відволікає всіх навколо, чоловік виносить все, що «погано» на його думку лежить. Найжахливіше у всій цій ситуації, що вони задіяли ще й дитину, яка стоїть на «шухері».

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, відчайдушна білявка відрубала собі руку, щоб отримати мільйон - кривава афера приголомшила світ. Молода дівчина відрізала руку заради мільйона євро.

Також портал Знай.uа писав, що шахраї "замаскувалися" під ПриватБанк і викрали в українця десятки тисяч гривень: як не потрапити на гачок. Шахраї з "колл-центру ПриватБанку" вкрали у киянина 116 тисяч гривень.