У середу, 30 вересня, в Києві очікується дуже вітряна погода.

Про це йдеться в повідомленні Українського гідрометцентру. Так, синоптики відзначають, що пориви вітру сягатимуть 15-20 местров на секунду.

Якщо такий "напад" застав вас на вулиці, постарайтеся сховатися в найближчому приміщенні і триматися подалі від високих дерев, особливо тополь. В екстреній ситуації киян просять звертатися за номерами 101 і 103.

Нагадаємо, у Карпатах зафіксували перший сніг. Про це повідомили у Чорногірському гірському пошуково-рятувальному посту. «Станом на 8:55 27 вересня 2020 на горі Піп Іван Чорногірський температура повітря становить 0 градусів за Цельсієм, вітер південно-західний, 10-12 метрів на секунду, хмарно, дощ з мокрим снігом, обмежена видимість до 100 метрів», - повідомляють рятувальники.

Також нагадаємо, бабине літо в Україні, коли вдасться насолодитися теплом.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

До речі, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв Знай. ua, погода в Україні на 23 вересня побалує теплим сонечком.

Також Знай. ua писав, що у Києві очманіла стихія накоїла бід, машини в друзки, дахи на асфальті. На одній з багатоповерхівок ураган ледь не зніс половину покрівлі з балконів на верхньому поверсі.