Власників елітних автомобілів у Києві та області зобов'язали заплатити транспортний податок. Так, бюджет поповнився на 9,3 мільйона гривень.

Про це йдеться в повідомленні обласного управління Державної податкової служби.

Зазначається, що юридичні особи поповнили державну казну на 4,8 млн гривень, фізичні - на 4,5 мільйона.

До слова, транспортний податок платять фіз-і юрособи (нерезиденти в тому числі), у яких є зареєстровані в Україні легкові авто не старше п'яти років, вартістю понад 375 мінімальних зарплат - сьогодні це більше 1,875 млн гривень (понад 66 тисяч доларів).

Нагадаємо, днями у Тернополі правоохоронці на чолі зі співробітниками СБУ затримали головного податківця обласного центру та його сина, а також» тітушок", які вирішили зайнятися вимаганням грошей. Як виявилося, затримали начальника Тернопільської податкової Євгена Воробця та його сина при спробі рекету. Після цього правоохоронці з'ясували, що Воробець не тільки вимагав гроші у підприємця, а й приховав від держави факт володіння його дружиною низкою компаній. З його декларації зникли факти про приналежність фірм.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо також, Знай писав, що заробітна плата міністра культури та інформаційної політики України Олександра Ткаченка за липень 2020 року склала 47,2 тис. гривень.

Також Знай повідомляв, що скандальна чиновниця Клітіна приховала бізнес у декларації.

Нещодавно Знай передавав, що на Хмельниччині виявили шахраїв, які під виглядом співробітників податкової служби виманювали у підприємців гроші.