Стало відомо про те, що в зоні ЧАЕС викрали земельну ділянку. Перші подробиці про інцидент.

Таким чином, повідомляється, що приватний підприємець незаконно отримав собі земельну ділянку в зоні Чорнобильської АЕС для того, щоб займатися сільським господарством. Про це у вівторок, 29 вересня повідомили в прокуратурі Київської області.

Іванівський районний суд Київської області задовольнив позов від Броварської місцевої прокуратури про повернення у державну власність земельної ділянки лісового фонду. Площа близько двох гектарів, знаходиться вона на території Страхоліської сільської ради. Його вартість становить 1,2 мільйона гривень.

Земельна ділянка розташована на території Чорнобильської зони відчуження. Дане підприємство дозволу на вилучення та зміну цільового призначення землі не надавало.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що Київрада підтримала продовження скандального будівництва будинку за адресою вулиця Олени Теліги, 25, який розташований біля меморіального парку Бабин Яр.

Про це повідомила на своїй сторінці в мережі Facebook активістка Лідія Гончаренко.

На місці будівництва раніше був сквер, тому місцеві жителі виступають проти нового архітектурного об'єкта, якому за роки встигли побудувати півтора поверхи.

Нагадавши, українцям майже задарма віддадуть квартири: у кого є шанс отримати заповітні "квадрати".

Як повідомляв портал "Знай.иа", будівництво льоху влетить в копійку: як уникнути штрафу і законно почати роботи.

Також "Знай.иа" писав, Бюджет - 2020 провалився: в Україні зупинено будівництво лікарень, шкіл та дитячих садків.