Стало відомо про те, що по вулиці в Галаганах бігала маленька шиншила.

Таким чином, повідомляється, що не так давно на вулиці Чистяківській в мікрорайоні галогени виявили шиншилу, яка просто бігала по вулиці. Про це повідомили в Київській Службі порятунку тварин.

Geplaatst door Kyiv Animal Rescue Group op Zondag 27 september 2020

Гризун був терміново відловлений прибулими рятувальниками. Тварина знаходиться на перетримці в однієї з працівниць служби KARG. Рятувальники намагаються відшукати господарів шиншили.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що на одній з вулиць житлового масиву в Києві місцеві жителі помітили тварина.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Читай Знай.Іа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто підкреслити, що фотографію з козами опублікували очевидці в паблік "Наша Дарниця – наш Київ".

Як з'ясувалося, близько десятка тварин шукали їстівну рослинність у вільному вигулі. Швидше за все, кози живуть у приватному секторі поблизу бетонних джунглів.

Нагадаємо, що на урочистій церемонії, яка проходила на території Дніпровського яхт-клубу "Січ", тварини поїдали весільні квіткові декорації.

Як раніше повідомляв портал " Знай.ІА", під час переходу в інший вольєр 18 серпня з "Фельдман Екопарк" втекла його мешканка - зебра Марті.

Також портал " Знай.ІА " писав, що одеські правоохоронці отримали дзвінок про те, що на дитячому майданчику на Бреуса бігає баран.