Стало відомо про те, що в Києві знову затримали банду злодіїв. Обчистили киян посеред білого дня.

Таким чином, повідомляється, що сталося це в понеділок, 28 вересня близько 14:00. На автостанції "Київ", що на вулиці Петлюри, 32: співробітники правоохоронних органів затримали банду злодіїв.

Вчора, близько 14:00, на автостанції «Київ», що на Петлюри, 32, працівники поліції #ОПВ #УКР затримали чергову банду...

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 28 september 2020

Вони оточили жертву навколо, і вкрали у нього гаманець. На щастя, поруч знаходилися патрульні, які ретельно за ними спостерігали, і на гарячому їм вдалося їх затримати.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Орудували вони втрьох: Габор Христина Арпатівна, 1995 року народження, раніше вже була судима за крадіжки; Лукатош Степан Степанович, 1994 року народження, також був уже судимий за крадіжки; Горват Руслан Вікторович, 1990 року народження, був судимий не тільки за крадіжки, але, і за зберігання наркотичних речовин.

Всі троє приїхали до столиці з міста Берегове. Прибули в столицю для того, щоб цинічно красти, так як знають, що їх все одно не посадять.

Нагадавши, що правоохоронці затримали 3 підозрюваних у крадіжці сумки з грошима в сумі 840 тис. гривень у Печерському районі Києва. Підозрювані заздалегідь розподілили ролі і розробили план скоєння злочину.

Так, 28 січня, згідно з планом, злочинці під'їхали на автомобілі до житлового будинку на вул. Коновальця, де і стали чекати свою жертву.

Як повідомляв портал Знай.иа, правоохоронці повідомили деякі подробиці вбивства підприємця у Рівному. Так, за словами начальника кримінальної поліції Сергія Волкова, труп знайшли між автомобілями, один з яких належить загиблому.

Також портал Знай.иа писав, у Києві поліцейські затримали банду квартирних злодіїв-іноземців. У них була відпрацьована схема: поки один в автомобілі стежить за ситуацією на вулиці, двоє інших підбирають ключі і зламують двері чужої квартири, викрадаючи все цінне всередині.