Лерос зосередив свою увагу на схемах забудовників, пов’язаних із Віталієм Кличком, зокрема Влади Молчанової, та “смотрящего” Дениса Комарницького.

"Компанія ТОВ “МЖК Оболонь”, яка належить екс-очільнику Оболонської адміністрації часов Януковича Василю Антонову, разом з Владою Молчановою намагається забудувати сквер у центрі Києва. Цьому товариству продовжили оренду Чкаловського скверу, щоб вони таки звели на цьому місці житловий комплекс. У Київраді це питання просував депутат Денис Москаль, який в раді представляє інтереси Влади Молчанової - забудовника “Столиця Груп”. Цей сквер Кличко повернув забудовнику, він особисто проголосував проти розірвання договору із забудовником. Що цікаво - за 10 хвилин до голосування до Кличка в президії прийшов депутат Москаль і обговорив те, що трапиться трохи згодом", - розповів Лерос.

Нардеп також згадав і про неформальні зв’язки Віталія Кличка, Влади Молчанової та “смотрящего” Дениса Комарницького.

"Що ж об’єднало Віталія Кличка, забудовника Владу Молчанову та власника сауни Пана Антонова? Відповідь проста - Денис Комарницький парить дупу у його сауні. Ну ви зрозуміли. А чому ж Кличко підіграє Комарницькому? Звикніть до цього. Комарницький є смотрящим за Києвом. За Кличка Комарницький контролює все будівництво в Києві", - підсумував депутат.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще