Відома українська співачка, Аліна Гросу розповіла, як колишній чоловік кинув її заради жінки постарше.

Таким чином, повідомляється, що шлюб Аліни Гросу і російського бізнесмена Олександра Комковатості розпався всього через півроку після пишного весілля. Зараз вони вже розлучилися, і 25-річна співачка вперше розповіла про те, що Олександр пішов від неї до іншої жінки.

Вона розповідає, що 22 грудня вона прилетіла з концерту. Було півроку по тому весілля. Вони сіли з чоловіком поговорити, і Олександр запропонував місяць ходити окремо.

Поле цього, він чесно зізнався, що познайомився з жінкою, яка набагато його старше. Але вона його відправила від себе десь через 2-3 тижні, - розповіла співачка. "Хотів з нею спробувати відносини, але у них не вийшло. Не дуже хотілося повертати людину, яка зробила вибір не на твою користь. Я знаю, хто ця жінка, і спасибі йому, що сказав чесно» - розповіла Аліна Гросу.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Після того як Аліна і Саша розійшлися, він зробив їй кілька неприємних зауважень. Олександра заявив, що ніколи її не любив, а також пожартував про те, що кожна його подальша любов багатша.

Півтора місяці вона приховувала від батьків розрив, так як ті завжди говорили про те, що чоловік повинен бути на все життя.

Від бабусі цю подію приховують донині.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Аліна Гросу з'явилася на публіці з високим шатеном

Як повідомляв портал "Знай.иа", Аліна Гросу показала справжнє обличчя

Також, "Знай.иа" писав, що Аліна Гросу розповіла про свій головний комплекс