У суботу, 26 вересня, раптово помер Іван Салій - відомий український політик, представник першого президента незалежної України Леоніда Кравчука в Києві.

Як повідомив його син Костянтин, у батька раптово відірвався тромб, чоловіку було 76 років.

Іван Салій був головою Київської міської державної адміністрації у 1992-1993 роках, двічі обіймав посаду заступника, був депатутом Верховної Ради I та III скликань і заступником міністра транспорту України. Дата похоронів наразі невідома, про неї оголосять пізніше.

Нагадаємо, на Тернопільщині на 80 - му році життя помер Мирослав Закалюжний. Відомий викладач і колишній завідувач кафедри іноземних мов. Він залишив незгладимий слід у роботі зі студентами, передав знання тисячам фахівців.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Для колег Мирослав Закалюжний був прикладом невпинної працездатності, мудрості і щирості. Колеги і професорсько-викладацький склад вузу сумує з приводу цієї втрати.

Поховають викладача у рідному селі на Львівщині цього ж дня.