Стало відомо про те, що в неділю, 27 вересня, в Києві поліція затримала трьох професійних злодійок. Спрацювали оперативно, але були спіймані.

Таким чином, повідомляється, що вдень на бульварі Тараса Шевченка, 38 були затримані три злодійки. Промишляли вони в самому центрі Києва, поки в один момент не були спіймані співробітниками правоохоронних органів.

Сьогодні вдень на бульварі Тараса Шевченка, 38, правоохоронці із #ОПВ #УКР провели затримання одразу трьох професійних...

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 27 september 2020

У них була ціла відпрацьована схема: одна відволікає, друга прикриває, а третя краде. І ось, вчора вони знову намагалися пограбувати жінку 1974 року народження. Після цього їх і затримали.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Затриманими виявилися молоді дівчата. Мошкола Сабіна найстарша, вона 1992 року народження, і раніше неодноразово вже ловилася на крадіжці. Далі Балог Аріана 1998 року народження, і Фаркаш Ірина 1999 року. Всі вони троє приїхали в столицю на роботу з хутора в місті Берегове.

Раніше портал Знай.ІА писав про те, що у Львові помер бездомний, над яким по-звірячому знущалися Підлітки-били дротом і обливали машинним маслом. У чоловіка була важка черепно-мозкова травма, забій головного мозку важкого ступеня з крововиливом в мозок.

Також портал Знай.ІА писав, що нелюдська жорстокість покидьків шокувала Дніпро: "Посадили на ланцюг і кинули вмирати" Дівчина проїжджала повз, коли побачила собаку і зрозуміла, що з нею щось не в порядку.

Також портал Знай.ІА писав, що на Буковині чоловіка засудили за звірячий злочин-випив і підпалив. За наругу над тілом померлого буковинця засудили до 2 років позбавлення волі.