У Києві обговорюють підлітка, який хвалиться тим, як він розмальовує графіті стіни будинків, магазини та рекламні бокси. Відео своїх "подвигів" він оприлюднив у популярній серед молоді соцмережі.

"Цей підліток думає, що робить щось нереально круте?",- запитують у своїх підписників у співтоваристві "Київ Оперативний" в соціальній мережі Facebook, розміщуючи ролик хлопчини.

Цей підліток гадає, що робить щось нереально круте?

Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 26 september 2020

«Я б руки відрубувала за таке, пообмальовували вже все. Хочеш малювати, купи папір і малюй вдома», «Було б круто глянути ролик, де він це все відмиває", "На виправні цього дрібного шкідника... Нехай користь приносить", "Тисяч 20 приписали б штрафу батькам, швидко б чадо своє виховали", - обурюються кияни.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Кому там подобається це, то нагадую, що зафарбування, відмивання працівниками ЖЕКу проходить за наші податки...",- нагадують вони.

"А взагалі красиво, але не в правильних місцях», «Краще б пики депутатів розмалював, була б хоч якась користь»,-вважають деякі.

"Багато негативних коментарів... Хто б запропонував розвивати чувака? Наприклад: знайти і не лаяти, а пояснити і запропонувати варіант з прозорою плівкою, на якій він може малювати, або запропонувати йому пару стін, яким пора б оновитися...", "Не дитини вина, вихованням хто займався?",- захищають юного художника інші городяни.

"Живу в приватному будинку, на моєму паркані висить великий красивий банер із зображенням коня, що скаче, і контактами кінного клубу моїх друзів. Регулярно відмиваю з банера ось такі каракулі, а також рекламу Телеграм-каналів з наркотою, намальовані маркером. Зловила б, штовхла б мордою в паркан, поки юшкою не вмилися!» ,- поскаржилася в коментарях киянка.

Нагадавши, Знай писав, що львів'яни скаржаться на перевірки у громадському транспорті.

Також Знай повідомляв, що в Києві водій тролейбуса накинулася з кулаками на молодого хлопця.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові водій маршрутки показав зразковий громадський транспорт.