Відома українська телеведуча Наталя Мосейчук розпочала традиційний ефір програми "Право на владу" з анекдота про Володимира Путіна.

Такий анекдот про російського президента прозвучав в ефірі 24 вересня:

"Путін потрапляє на небеса. Його зустрічають архангели і кажуть: "Обирай, куди тобі: в пекло чи в рай?". Путін каже: "Давайте спочатку подивимося пекло". Він заходить в пекло — там "двіж" такий! Всі на мотоциклах, байкери, коньяк ллється — одним словом, все класно. Потім потрапляє в рай — там душі з хмаринки на хмаринку перелітають, така благість. Архангел каже: "І куди тобі?". Володимир Володимирович каже: "Мабуть, в пекло". Приходить у пекло і бачить зовсім іншу картину: сидить чорт, казани, головешки, кричать всі: "Рятуйте! Боляче, боляче!". Він каже: "Чекайте, а де той "двіж", що був?". "А то була піар-кампанія", — відповіли йому", — розповіла Мосейчук.

Нагадаємо, ведуча Наталія Мосейчук в ефірі "Право на владу" сьогодні, 11 вересня, заявила, що в Миколаєві та інших південно-східних містах України панує "русский дух".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Миколаїв - українське місто, але дух в цих містах часто не український. Ось "русским духом пахнет" - це про міста дуже часто Миколаїв, Маріуполь. Ті міста, про які держава повинна дбати у сенсі обороноздатності", - сказала Мосейчук.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тимошенко "відходить" від хвороби в елітному маєтку з пляжем та садом: показали володіння політикині

Як повідомляв портал "Знай.ua", як подолати тривожність дітей на початку навчального року: дієві поради батькам

Також "Знай.ua" писав, що чи варто чекати захисту для дітей завдяки "тривожній кнопці" у школах: "Ілюзія безпеки"