Поліцейсьці В’єтнаму затримали жінку, яка намагалася заново продавати використані презервативи під виглядом нових. Умілиця не полінувалась випрати 324 тисячі латексних виробів.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, підпільну фабрику викрили на півдні країни 19 вересня. Розташовувалася вона просто у квартирі, копи вилучили всю продукцію, яка, до слова, була без маркування і упаковки.

Фам Тхі Тхань Нгок, організаторка "бізнесу", розповіла, що отримувала "партії" від незнайомого чоловіка, кожного місяця. Кожен вона окремо прала, висушувала та змінювала форму за допомогою фалоімітатора. Зазначимо, що 324 тисяч презервативів — це приблизно 360 кілограмів.

Скільки жінці вдалося продати і чи вдалося, поки невідомо.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що франківчан закликали не давати гроші жебракам. Як виявилося, поліція спіймала хитрих ділків, які прикривалися неіснуючими благодійними акціями і зборами коштів на лікування неіснуючих пацієнтів, щоб нажитися на городян. Поліція ще раз попросила франківчан не допомагати нікому, так як вони дають гроші на розкіш і дріб'язок окремих особистостей, а не на спесіння життів.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також Знай писав, що в Польщі українець інсценував власну смерть і намагався отримати 7 мільйонів доларів. Поки всі думали, що він мертвий, чоловік подорожував по Україні, Британії, Туреччині та Кіпру. Українка обійшла 20 страхових компаній у Польщі і розповіла одну й ту ж історію. Вона хотіла отримати 7 мільйонів доларів компенсації.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві спіймали злодюжку, який намагався винести з магазину презервативи і лубриканти на 961 грн. Його відразу ж назвали співробітником податкової поліції. Однак у Державна фіскальна служба відхрестилася від чоловіка і розвіяла фейк.