Київ накрило другою хвилею епідемії коронавірусу. Про це заявив президент України Володимир Зеленський під час свого візиту до Словаччини.

За словами Зеленського, про це свідчить кількість нових випадків захворювання, зафіксованих у столиці. Він нагадав, що ці цифри зростають щодня, і вже побили всі попередні рекорди. Це стосується не лише столиці, але й усієї країни в цілому, додав він.

Наразі Україна перебуває в стані загострення ситуації із захворюваністю на коронавірусну інфекцію. Через це до країни заборонили в’їжджати громадянам інших країн – такі ж заходи безпеки вживалися і під час першого етапу боротьби з епідемією, коли було введено жорстку форму карантину.

Якщо ситуація в країні зміниться на краще, іноземцям знову дозволять перетинати державний кордон України.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Президент також нагадав, що варто берегти себе та дотримуватися правил безпеки під час епідемій.

Нагадавши, Знай писав, що 29 серпня в Тернопільському пологовому будинку померла студентка з Нігерії, яка народила дитину. У дівчини відмовили органи, тому медики виявилися безсилі.

Також Знай повідомляв, що в Кременецькому районі в пологовому будинку померла молода породілля. Без матері залишилася дитина.

Нещодавно Знай передавав, що після вбивства правоохоронцями в Міннеаполісі афроамериканця про расизм активно заговорили в усьому світі. Яка ситуація з расизмом в Україні і як тут живеться афроамериканцям - з перших вуст.