В Київській області, в Миронівському районі, з центру соціально-психологічної реабілітації дітей втекли одразу п’ятеро вихованців. Про це повідомляють у Службі розшуку дітей столичної поліції.

Всі п’ятеро – школярі. До місця проживання в центрі соцдопомоги вони так і не повернулися. Дітей розшукують правоохоронці та волонтери.

Зниклим хлопчикам - від 12 до 14 років.

Прикмети Щипського Ярослава: виглядає на 14-15 років, зріст 160-165 сантиметрів, середньої статури, русоволосий, коротко стрижений, обличчя овальне, очі сірі.

Був одягнутий у куртку темно-синього кольору, темно-зелені штани, чорні кросівки.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Прикмети Литвиненко Антона: виглядає на 14-15 років, на зріст 155-160 сантиметрів, середньої статури, волосся русяве, коротко стрижене, обличчя овальне, очі карі.

Був одягнутий у куртку коричневого кольору, сині джинси, чорні кросівки.

Прикмети Грегуля Руслана: виглядає на 15-16 років, на зріст 170-175 сантиметрів, повновидий, волосся русяве, коротко стрижене, обличчя кругле, очі карі.

Був одягнутий у червону кофту з капюшоном, чорні спортивні штани, темні кросівки.

Прикмети Гринько Віталія: виглядає на 11-12 років, на зріст 155-160 сантиметрів, худорлявий, волосся світле, коротко стрижене, обличчя овальне, очі карі.

Був одягнутий у куртку синього кольору з капюшоном, чорні джинси, чорні кросівки. Із собою мав рюкзак синього кольору.

Прикмети Мазуренко Віталія: виглядає на 12-13 років, на зріст 150-155 сантиметрів, худорлявий, волосся русяве, коротко стрижене, обличчя овальне, очі зелені.

Хлопців вдалося розшукати та повернути до центру допомоги. Як виявилося, вони збиралися знайти транспорт, щоб доїхати до родичів у Черкаській області.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Львові встановлюють особу померлого чоловіка, якого виявили на одній з вулиць міста. Так, стало відомо, що Шевченківський ВП ГУНП у Львівській області встановлює особу невпізнаного трупа. Зазначається, що тіло чоловіка виявили у Львові за адресою вулиця Мазепи 22. правоохоронці попросили допомогти в упізнанні померлого і зателефонувати на гарячу лінію.

Також Знай писав, що в Дніпропетровській області розшукують безвісти зниклого підлітка. Стародубцев Олександр Олексійович пішов з дому ще 3 вересня, близько 9 години ранку. Хлопця з того моменту ніхто не бачив, і почали розшукувати в Дніпрі і по всій області.

Нещодавно Знай передавав, що в Івано-Франківській області стався інцидент-там розшукують молодика, який поїхав на заробітки до Польщі і зник. Кузан Роман Іванович проживає в Долинському районі. Він перестав виходити на зв'язок з рідними, а телефон відключився.