Дружина першого заступника Ірпінського міського голови Олександра Маркушина, у якої під час вагітності діагностували коронавірус, померла у клініці в Німеччині. Про це повідомляє «ТСН».

Як зазначається, Наталії було 34 роки. Вже перебуваючи на останньому місяці вагітності, вона захворіла на коронавірус. У один із столичних пологових будинків її госпіталізували вже у важкому стані.

Їй вдалося народити сина Марка, проте сама не змогла побороти хворобу – сил в ослабленому організмі після пологів вже не залишалося.

Небезпечна хвороба дала ускладнення, після 10 днів у пологовому столиці жінку в непритомному стані перевезли до Німеччини.

Однак надії рідних та близьких Наталії не справдилися – у закордонній клініці також не змогли врятувати її життя.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Мені ніколи не було так боляче писати… Сьогодні відійшла у Вічність прекрасна людина – Наталія Маркушина (Бадрудінова) – дружина мого друга, Олександра Маркушина. Наталія Олександрівна ціною свого життя подарувала життя своєму сину", — написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook Володимир Карплюк.

«Така трагічна новина, дуже шкода молоду жінку, малюк ніколи не побачить маму, а вона ніколи його навіть не потримає на руках... Дуже шкода», - пишуть у коментарях українці.

Нагадавши, Знай писав, що 29 серпня в Тернопільському пологовому будинку померла студентка з Нігерії, яка народила дитину. У дівчини відмовили органи, тому медики виявилися безсилі.

Також Знай повідомляв, що в Кременецькому районі в пологовому будинку померла молода породілля. Без матері залишилася дитина.

Нещодавно Знай передавав, що після вбивства правоохоронцями в Міннеаполісі афроамериканця про расизм активно заговорили в усьому світі. Яка ситуація з расизмом в Україні і як тут живеться афроамериканцям - з перших вуст.